srijeda, 25. srpnja 2012.

1 - 5 : Real Madrid počeo sa velikom pobjedom


Mourinhovi igrači ostvarili su ugodnu pobjedu protiv Ovieda u svom prvom pripremnom meču ove sezone golovima Lucasa , Denisa , Granera i Di Marie koji je bio strijelac dva puta.


Madridisti su u Oviedo doputovali sa mnogo izostanaka , ali su igrači Castille pokazali solidnu igru . Lucas Vasquez koji je prikazao odličnu igru u prvom poluvremenu , bio je jedan od najzapaženijih igrača pored Di Marie. Mourinho je utakmicu započeo u formaciji 4-3-3 sa Moratom kao glavnim napadačem. 


Već u osmoj minuti Lucas Vasquez nakon dobre lopte Ivana vara igrača Ovieda Dania Barria i samouvjereno postiže gol za 0 - 1. Posle tog Realovi igrači su još više napadali šanse su imali Morata i Juanfran ali nisu ih iskoristili , barem ne do 38.minute kada Morata dodaje loptu u prazan prostror Denisu , a on pogađa za sigurnih 0 - 2 . Dva minuta kasnije Lucas Vasquez prolazi po lijevoj strani , centrira a lopta se od Granera odbija u mrežu za 0 - 3.

Drugo poluvrijeme počinje izmjenama u ekipi Reala Jesus , Nacho , Fabinho , Varane , Lass , Di Maria , Higuain , Callejon i Rios su ušli u igru a od igrača iz prvog poluvremena u igri su ostali samo Granero i Alex. Oviedo je u 52.minuti smanjio rezlutat zahvaljujući Martinsu koji je iskoristio grešku Raphaela Varane , obišao Jesusa i smjestio loptu u praznu mrežu za 1 - 3. Međutim , samo tri minuta kasnije Di Maria koristi grešku domaćeg golmana i pogađa za 1 - 4 . Mladi golman Jesus je u međuvremenu odbranio penal Manua Bustusa nakon Nachovog igranja rukom . U 73.minuti Di Maria posprema loptu u mrežu nakon Higuainovog loba za 1 - 5 što je ispostavilo se na kraju bio i konačan rezlutat utakmice.

Real Madrid igra svoj drugi pripremni duel u petak protiv Benfice , posle čega slijedi turneja po Americi.


Nema komentara:

Objavi komentar